среда, 18. март 2015.

Трибина Месног одбора СПС Варево-Власово

У организацији Месног одбора Варево (Власово) у понедељак, 16. марта у сали СПС-а (сала бившег Комитета) одржана је трибина на којој је учешће узео велики број чланова СПС-а из ова два насеља.

Говорници на трибини су били председник Месног одбора Варево (Власово) Зоран Перишић, члан Извршног одбора ОО СПС Рашка Ђорђе Јањић као и председник Општинског одбора рашчанских социјалиста др Бојан Миловановић.

Присутне је поздравио председник МО Зоран Перишић, изразио велико задовољство бројем присутних чланова и објаснио повод вечерашњег скупа.
Ово није предизборни скуп већ ново руководство Месног одбора жели да обавести чланство о резултатима избора унутар странке који су се одржали крајем прошле године, да омогући руководству партије да се захвали свим својим члановима на огромном доприносу да СПС буде у Рашки оно што јесте, као и да омогући члановима да се ближе упознају са руководством партије. Вечерас је прилика да нам се обрати председник наше партије, др Бојан Миловановић, а искористићемо прилику да и ми од њега сазнамо оно што нас тренутно интересује а везано је за наше партијско функционисање . 
Председник ОО СПС Рашка др Бојан Миловановић је изразио импресије организацијом и бројем присутних чланова на овој трибини. 
Пуно смо захвални људима из Власова и Варева што су свих ових година у нама препознавали квалитет да можемо успешно водити нашу општину. Захвални смо свим грађанима Рашке. Све је више младих и образовних људи који нам се прикључују и чији квалитет бива препознат па тако у нашој партијској инфраструктури добијају место које заслужују.
Председник Миловановић је приметио присуство људи који су у неком тренутку били помало пасивни у некој партијској активности а који су били пионири успешне мисије коју социјалисти у Рашки обављају већ 25 година.
Можда смо мало заборавили на наше старе чланове. То су људи који су уз нас свих ових година. Били су ту и када смо били најјачи, и када нам је било најтеже а ту су и сада када поново доживљавамо политички процват. Они нас никада неће изневерити.
Током трибине било је пуно међусобне комуникације чланова партије  и руководства Месног и Општинског одбора где је председник Бојан Миловановић несебично одговарао на сва постављена питања.
На самом крају трибине, сви окупљени  су изразили задовољство због поновног окупљања и жељу да се чешће овако окупљамо.