четвртак, 30. јул 2015.

СВЕЧАНА СЕДНИЦА OO СПС РАШКА ПОВОДОМ 25 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ СРБИЈЕ


Поводом 25 година од оснивања Социјалистичке партије Србије, Општински одбор СПС-а Рашка је у уторак 21. јула одржао свечану седницу Општинског одбора. Седници су присуствовали чланови Општинског одбора и председници Месних одбора као и гости из других политичких партија из Рашке.

Председник ОО СПС-а Рашка др Бојан Миловановић отворио је седницу поздравивши присутне чланове и госте, захвалиo им се на доласку, а затим се осврнуо на кратак историјат партије и идеји за коју се бори од свог почетка. СПС Рашка ће наставити да иде ка зацртаним циљевима са новим модерним начином уређења саме организације.


"Вас само да подсетим да смо у Рашки од оснивања допринели да живот ових последњих 25 година у нашој Рашки буде бољи него што је то можда био у другим срединама. Бавећи се пре свега Рашком, нашим људима, бавећи се овом средином у жељи да наша општина иде напред, носили смо велику одговорност, то се дешава и данас а на томе сам, пре свега, вама захвалан. Највише се захваљујем нашој омладини, Социјалистичкој омладини, и нашим другарицама које су значајно допринеле да ова партија на свим изборима постиже најбоље резултате. Наравно, захваљујем се и својим друговима који из дана у дан доказују да је Социјалистичка партија Србије, пре свега Општински одбор и Месни одбори расути по нашој општини управо оно што овај наш град може најбоље да изнедри."
Прилику да поздрави присутне али и честита 25. рођендан странке искористио је и секретар Општинског одбора СПС-а Рашка Ненад Остраћанин.
"Да вам се захвалим што смо свих ових година заједно делили и добро и зло што ћемо у наредним годинама то наставити. Сасвим сам сигуран да ћемо и даље бити један од главних чинилаца у општини Рашка. "

Остатак седнице је протекао свечано уз пригодан коктел.