петак, 5. фебруар 2016.

Састанак Социјалистичке омладине Рашке

У четвртак 04.02.2016. године у великој сали СПС-а одржан је састанак Социјалистичке омладине Рашка. Позиву на састанак се одазвао велики број омладинаца па се јавља оправдани страх да, ако би на следећи састанак дошло барем половина наших активних чланова омладине не бисмо имали где да се сместимо.
Била је то прилика за једно пријатно дружење наше омладине, како међусобно тако и са председником нашег Општинског одбора др. Бојаном Миловановићем и његовим блиским сарадницима. Поред господина Миловановића састанку су присуствовали секретар ОО СПС Рашка Ненад Остраћанин, председница Форума жена Вања Миливојевић, члан Извршног одбора и потпредседник Општине Рашка др. Иван Вуковић као и неки чланови Општинског одбора. Сви присутни гости су били ту да би пружили подршку омладинцима у настојању да се грађанима Рашке прикажу праве вредности, вредности за које се вреди борити и које су рашчанске социјалисте увек красиле.

Састанак је отворио и поздравио све присутне председник Социјалистичке омладине Рашке Душан Дугалић. Он се осврнуо на рад омладине од последњег реизбора па до данас.
Задовољство ми је да радим са оваквим људима и у оваквим условима које данас има Социјалистичка омладина као што их има и свако друго тело у нашој партији. Захваљујући тим условима и подршци коју добијамо од председника др. Бојана Миловановића ми смо из дана у дан све јачи и масовнији. Рашчанска омладина зна да изабере праве вредности, зна где ће најбоље бити цењена, и зато увек бира Социјалистичку партију Србије. Преносим вам поздраве од наших другова студената који због обавеза нису могли да буду вечерас овде са нама а који су увек уз нас и који ће наћи време да нам помогну када буде било најпотребније.
 Присутне је поздравио и секретар ОО СПС-а Рашка и између осталог рекао:
Никад се нисмо стидели и увек смо били спремни да прикажемо шта су то и на који начин радили људи које смо ми кадрирали, било да су они на челу наше општине или општинских предузећа, одборници у скупштини, чланови Општинског већа и други. Сви они од наших грађана добијају највише оцене па зато рашчански социјалисти увек побеђују што ће бити случај и на наредним изборима које очекујемо у априлу.
Председник ОО СПС Рашка др. Бојан Миловановић је поздравио присутне омладинце, захвалио им се на доприносу који пружају да СПС у Рашки буде оно што јесте и што ће и даље бити, најача политичка партија.
Тежимо времену у коме сам ја одрастао и школовао се, када није било битно да ли сам дете доктора или мајке са четири разреда школе. Ми смо спремни, ма колико различити били у интелектуалном, културном и менталном смислу да се држимо заједно у настојању да дођемо до жељеног циља. Ми смо прошле локалне изборе добили захваљујући омладини, нека омладина да пресудан глас и на наредним изборима.